Jag har fått så många fina omdömen om min nya hemsida (tack till er alla som hört av er!) och eftersom det är min sambo, Reino Jillker, som stått för det stora jobbet med hemsidan så tycker jag att det är  han som ska äras. Med stort tålamod och många timmar framför datorn har han arbetat ihärdigt med att få sidan som han ville ha den. Tack Reino! Och du som också vill ha en fin hemsida, vänd dig med förtroende till Reino! Han kommer att se till att du också får en hemsida du blir nöjd med. Reino når du på  http://jillker.se eller  070/228 23 75.

En kommentar till: “Äras den som äras bör”

  1. Monica Johansson skriver:

    Gratulerar
    Det var en riktigt fin hemsida och ett jättefint foto av dig, Mona. Ett foto som jag tycker gör dig rättvisa.
    Snyggt/Hälsningar från Kungsgatan i Luleå

Skriv en kommentar