Den 19 mars ska jag föreläsa på konferensen ”Flerspråkighet i fokus” på Folkets Hus i Stockholm. ”Ännu lever språket hos oss” är rubriken på min föreläsning och jag ska bl.a. berätta om min egen väg till en tvåspråkig identitet, om varför jag ville grunda Svenska Tornedalingars Riksförbund-Tornionlaaksolaiset och om mitt arbete som tvåspråkig författare. Några av de andra föreläsarna är Merete Mazarella, pensionerad professor i nordisk litteratur vid Helsingfors universitet, krönikör i ett flertal tidningar och författare till ett tjugotal böcker och Uli Bruno, förläggare och föreläsare, medförfattare till Den svenska koden och Att växa upp i Sverige. Gå in på www.fortbild.se om du vill veta mer om konferensen eller om du vill delta. Välkommen!

2 kommentarer till: “Föreläsning i Stockholm”

  1. dating profile advice skriver:

    dating profile advice

    Mona Mörtlund » Bloggarkiv » Föreläsning i Stockholm

  2. daftar winjos skriver:

    daftar winjos

    blog topic

Skriv en kommentar