Den 19 mars ska jag föreläsa på konferensen ”Flerspråkighet i fokus” på Folkets Hus i Stockholm. ”Ännu lever språket hos oss” är rubriken på min föreläsning och jag ska bl.a. berätta om min egen väg till en tvåspråkig identitet, om varför jag ville grunda Svenska Tornedalingars Riksförbund-Tornionlaaksolaiset och om mitt arbete som tvåspråkig författare. Några av de andra föreläsarna är Merete Mazarella, pensionerad professor i nordisk litteratur vid Helsingfors universitet, krönikör i ett flertal tidningar och författare till ett tjugotal böcker och Uli Bruno, förläggare och föreläsare, medförfattare till Den svenska koden och Att växa upp i Sverige. Gå in på www.fortbild.se om du vill veta mer om konferensen eller om du vill delta. Välkommen!

2 kommentarer till: “Föreläsning i Stockholm”

  1. Adolph skriver:

    Holandia , rolnictwo w polsce sprawdzian pdf, Adolph,
    łochy i wspomniana wcześniej Francja ).

  2. homepage skriver:

    After going over a number of the blog articles on your site, I truly appreciate your technique of writing a blog.
    I book marked it to my bookmark site list and will be checking back soon. Please check out my website as well and let me know how you feel.

Skriv en kommentar