Nästa lördag är det dags för bokmässa igen. Då ska jag åka till Stockholm för att delta i den första sverigefinska bokmässan. Kl. 11-17 går den av stapeln i Finlandsinsitutet på Snickarbacken 2-4. Väldigt roligt ska det bli. Med mig har jag mina böcker på meänkieli och svenska och förstås den senaste, översättningen av min första diktsamling till finska, Ohitan Juhonpietin maitohorsman kukkiessa.

Ruotsinsuomalaiset kirjamessut
Aika: Lauantai 16. lokakuuta kello 11–17
Paikka: Suomen instituutti, Snickarbacken 2–4, Tukholma

TERVETULOA-VÄLKOMMEN

2 kommentarer till: “Bokmässa i Stockholm, kirjamessut Tukholmassa”

 1. Arja Uusitalo skriver:

  Hej Mona,

  Tack för din bok Ohitan Juhonpietin. Du skriver då fint om Lyydia och Angeelika. Dikten på sidan 28 tycker jag mycket om. Tack. Det var trevligt att träffa dig, även om det var kort. Kanske vi ses nästa år på bokmässan i Stockholm.
  Hälsar
  Arja Uusitalo
  kiitos kirjasta jota luen. Kyllä kirjoitat hienosti.
  Ohitan Juhonpietin- kirjassasi pidän erityisesti runosta sivulla 28-29. Myös kuvaukset Lyydiasta ja Angeelikasta ovat upeita.

 2. Mona Mörtlund skriver:

  Kiitos Arja! Oli hauska kohata sinuaki!

Skriv en kommentar