Söndagen den 22 maj kl. 15 ska jag till Älvsbyns kyrka och lyssna på Arctic Light, en ungdomskör från Norrbotten som leds av Susanna Lindmark. Kören blev utnämnd till Årets kör av Rikskonserter förra året och när jag såg dem på Youtube förstår jag varför. Vilken smittande energi och livsglädje! Nu ska jag se dem live och det ser jag verkligen fram emot. Roligt ska det också bli att höra dem framföra Innan du reser, en dikt jag skrivit som Susanna tonsatt. Spännande att höra vilka toner orden lockat fram.

En kommentar till: “Något att se fram emot-Arctic Light i Älvsbyn”

  1. Yokai skriver:

    Hi, i believe that i saw you visited my weblog thus
    i came to return the prefer?.I am attempting to find issues to enhance
    my site!I assume its adequate to use some of your ideas!!

Skriv en kommentar