Den 5 oktober 17.45 sänds Minnas morfar är död i P4:s samtliga stationer (förutom Norrbotten). Berättelsen finns också att lyssna på på webben, i Barnradion. Maja Runeberg som läser (och det gör hon väldigt bra) är också aktuell i Norrbottensteaterns uppsättning av Lars Noréns Natten är dagens mor. Där spelar hon dottern Sara helt formidabelt!
Ett annat tips: Förra helgen var jag på boksläpp här i Luleå. Kerstin Hillström släppte sin debutdiktsamling Dagarna, en väldigt fin diktsamling med ömsinta och tänkvärda dikter som jag kommer att bära med mig länge.

En kommentar till: “Minna i övriga Sverige + andra tips”

  1. edu blog skriver:

    Hello just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly.
    I’m not sure why but I think its a linking
    issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the
    same outcome.

Skriv en kommentar