På fredag, 7/5, ska jag läsa dikter på svenska, finska och meänkieli på en konferens i Stockholm. Det är Länsstyrelsen i Stockholm som bjuder in de kommuner och landsting som ingår i förvaltningsområdena för finska och meänkieli till en heldagskonferens om det gemensamma uppdraget att förverkliga Sveriges minoritetspolitik. Andra som också deltar är bl a Maja Mella från Svenska Tornedalingars Riksförbund-Tornionlaaksolaiset, Esko Melakari från Sverigefinländarnas delegation, Lennart Rhodin, enhetschef för Enheten för minoritetsfrågor på Länsstyrelsen i Stockholm och Ann-Mari Mäki Larsson, kultur- och utbildningschef i Pajala kommun.

En kommentar till: “Diktläsning i Stockholm”

  1. Flytt Stockholm skriver:

    Flytt Stockholm

    Mona Mörtlund » Bloggarkiv » Diktläsning i Stockholm

Skriv en kommentar